fbpx

hrmforce

Haal het maximale uit uw medewerkers met onze talent management software

Test uw sollicitanten met onze vragenlijsten

Ontwikkel uw medewerkers met onze ontwikkeltools

hrmforce home ENG

Compleet & Betrouwbaar

hrmforce is het snelstgroeiende online ontwikkelplatform voor talentmanagement met het meest complete aanbod van assessments in Nederland. Altijd uniek, wetenschappelijk onderbouwd en met maandelijks nieuwe assessments. Persoonlijke begeleiding, training en transparantie in alle stappen.

Assessments

Ideaal voor werving en selectie van nieuw talent…

HRM oplossingen

Recruitment, Development, Employability, TeamView …

Advies op maat

Adviestrajecten op maat en verschillende trainingen …

Van talent naar resultaat

Als manager van mensen heb je altijd veel te doen. Het assessen van nieuwe en huidige medewerkers, het ontwikkelen van medewerkers en teams, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren én data analyseren om beleid te bepalen & visie te ontwikkelen. De talentmanagement-software van hrmforce helpt je bij elk onderdeel van het HR-proces. Ontwikkel je medewerkers, laat je organisatie groeien en behaal het maximale rendement.
Hrmforce, van talent naar resultaat.

hrmforce uitproberen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze assessments en hrm oplossingen. Wilt u het graag zelf ervaren? Vraag dan een gratis demo aan en één van onze adviseurs neemt (vrijblijvend) contact met u op om functionaliteit en mogelijkheden nader te bespreken..

Way of working

 

Het potentieel van jouw sollicitanten en medewerkers in kaart brengen? Wij hebben de knowhow en hebben slechts 6 vaste stappen nodig om een optimale performance te creëren. Wij zijn overtuigd dat deze stappen leiden tot optimaal resultaat en (werk)geluk.

Scan

We gaan altijd voor het maximale (groei) resultaat. Onze jarenlange ervaring heeft geleerd dat een maatwerkaanpak daarbij cruciaal is. Met onze scan brengen we de behoefte van jouw organisatie in kaart. Zie de scan als een startpunt voor een ontwikkel- en ontdekkingsreis.

Insight

De resultaten van de scan leveren een goed beeld van jouw organisatie op. De uitkomsten vormen een voedingsbodem voor onze professionals, waarmee zij aan de slag kunnen gaan. In overleg wordt een plan van aanpak bepaald. Het is de opmaat naar groei.

Custom-made

Hebben we de scan uitgevoerd en bruikbare inzichten verworven, dan kunnen we een passend traject samenstellen voor het beste resultaat. Want bij ‘voldoende’ zijn we zeker niet tevreden. Alleen échte resultaten zijn voor ons goed genoeg. Maatwerk, daar gaan en staan we voor. Met de beste professionals in huis maken we graag een passend voorstel.

Assessment

Assessments ontwikkelen is waar we goed in zijn, waarmee wij steeds opnieuw het verschil maken. Omdat we het zo leuk vinden en er goed in zijn, blijven we ze steeds verder optimaliseren. Op verzoek. Maar ook naar aanleiding van de ontwikkelingen in deze snel veranderende wereld. Alleen de beste assessments voor werkend Nederland!

Result

Ben je op weg naar optimale prestaties, dan zijn assessmentresultaten de versnellers bij uitstek. Ze geven richting en gidsen naar succes en resultaat. Het juiste potentieel op de juiste plek, op het juiste moment, binnen het juiste team. Hebben wij resultaten, dan hebben wij gegarandeerd succes.

Workflow

Door op basis van de resultaten te blijven werken aan groei van resultaat en ontwikkeling van gedrag, kunnen optimale prestaties en (werk)geluk worden bereikt. Met behulp van een digitale ontwikkelcyclus komt iedere medewerker en daarmee ook de organisatie tot gegarandeerd succes. Mede daar halen wij onze voldoening en ons werkgeluk uit! En jij straks ook!

Uit ons kenniscentrum

hrmforce werkt

Het oordeel van onze tevreden klanten en de jaarlijks meer dan 100.000 afgenomen tests spreken voor zich. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en het meest complete aanbod van assessments in Nederland.

Organisaties die u voorgingen